Brezplačni obrazci

za lepše, preprostejše in uspešnejše življenje

Pametni pišejo. Zapisovanje vodi v večjo produktivnost, motivacijo in osredotočenost.

 

Pripravili smo vam izjemno koristne obrazce, s katerimi boste prihranili veliko denarja in časa, se lažje organizirali in določili prioritete.

 

Redno dodajamo nove obrazce, zato se pogosto vrnite.

Za dostop do obrazcev potrebujete geslo!

Nimate gesla?

Izpolnite podatke in pošljemo vam ga na email naslov.

Mesečni proračun

Ta obrazec bi moralo imeti vsako gospodinjstvo. Vanj zapišite, koliko predvidevate, da boste zapravili in koliko dejansko zapravite. Že po enem mesecu boste videli, kje delate napake in kako jih odpraviti. Fiksni stroški so tisti, ki so približno enaki vsak mesec (telefon, elektrika, internet, hrana), spremenljivi pa se vsak mesec spreminjajo. Pomembno je, da zapišete. Ta obrazec je odskočna deska v boljšo finančno prihodnost.

Tedenski jedilnik

S skrbnim načrtovanjem jedilnika boste prihranili veliko denarja in se izognili slabi volji in stresu. Raziskave so potrdile, da lahko z načrtovanjem jedilnika prihranimo tudi 30 %. To je pa že kar nekaj denarja, ki ga lahko porabimo za druge stvari (npr. naložbe). S takšnim početjem boste zavrgli manj hrane in tudi jedi so lahko zelo pestre in okusne. Obrazec vsebuje tudi ličen nakupovalni seznam, ki ga lahko s seboj odnesete v trgovino.

Sledilnik navad

Sledilnik navad je zelo preprost in učinkovit obrazec za vse, ki bi radi izboljšali navade ali uvedli nove. Obrazec natisnite in vanj napišite novo navado ali več navad. Na koncu vsakega dneva pobarvajte krogec, če ste bili uspešni. Z barvanjem boste dobili občutek ponosa in počutili se boste uspešne. Postali boste bolj motivirani, zato predlagamo, da ga obesite na mesto, kjer ga boste pogosto videli. Vsakih 7 dni se nagradite.

Načrt dneva

Na ta obrazec prisega Smiljan Mori in njegova ekipa. Vsi imamo manjše in velike cilje, a dejstvo je, da vseh ne moremo uresničiti v enem dnevu. Ključ uspeha je v tem, da si vsak dan postavimo 3 pomembne cilje, ki vodijo v uspeh. 3 cilji so čisto dovolj. Obrazec vključuje 3 cilje, naloge, ki jih morate opraviti, urnik in prostor za zapiske. To je vse, kar potrebujete za uspešen načrt dneva. Delite ga s svojo družino in sodelavci.

Moj cilj

Vsak cilj si je treba zapisati in ga razčleniti. Ta obrazec vam bo pri tem zelo pomagal, saj boste zapisali svoj cilj, si postavili roke in mejnike ter napisali akcijske korake, ki so potrebni, da cilj uresničite. Realno je pričakovati, da bodo manjši izzivi (nepoznavanje določenih stvari, birokracija …), a vse lahko premagate. Obrazec Moj cilj je odličen za poslovne in osebne cilje. Če je vedno pri roki, je manjša verjetnost, da izgubite fokus.

Moj dnevnik

Pisanje dnevnika je odlično za samorefleksijo, pogovore s seboj in boljše mentalno zdravje. Pripravili smo vam obrazec, ki ga lahko uporabljate zjutraj ali zvečer. Zapišite svoje misli, izzive, rešitve in načrte. Vse, kar vam leži na duši. Nikakor ne pozabite izpolniti prostora za hvaležnost. Hvaležni ljudje so srečnejši in uspešnejši. Strinjamo se, da drži trditev: “Če si izražaš hvaležnost, dobiš še več stvari, za katere si lahko hvaležen.”
Scroll to Top

Čestitam,

Vesel sem, da ste si odločili olajšati in izboljšati življenje s pomočjo naših obrazcev.

 

Prepričan sem, da boste z uporabo prihranili veliko dragocenega časa in denarja.

 

Do obrazcev lahko dostopate z geslom SMARTKIDS.

Vabim vas, da nas redno spremljate, saj bomo redno objavljali nove obrazce in drugo brezplačno gradivo, ki vam bo zagotovo koristilo.

Pozdrav,

Smiljan